دانشگاه تهران
فروشگاه دانشجویان کلینک دانشگاهی تحقیق آماده جهت ارائه سمینار آماده پاورپوینت آماده پاورپوینت آماده جهت ارائه پرسشنامه تحقیقات عمرانی

اطلاعیه فروشگاه

متن اطلاعیه در وسط تمامی صفحات فروشگاه به نمایش درخواهد امد

پاورپوینت بررسی روش های تولید آنزیمی و شیمیایی قند مایع گلوکزی

پاورپوینت بررسی روش های تولید آنزیمی و شیمیایی قند مایع گلوکزی

روش های تولید آنزیمی و شیمیایی قند مایع گلوکزی

 

قالب بندی : ppt

تعداد اسلایدها : 10 اسلاید

فهرست مطالب

žهیدرولیز نشاسته بااسید
žمعایب استفاده از روش اسیدی برای تولید شربت گلوکز
žروش های تولید قند مایع گلوکزی :
  1. 1.هیدرولیز اسیدی به روش غیر مداوم
  2. سیستم مداوم هیدرولیز
  3. هیدرولیز اسید – آنزیم
  4. هیدرولیز آنزیم _ آنزیم غیر مداوم
ž
žهیدرولیز نشاسته با اسید
žنشاسته از 2 نوع پلیمر تشکیل یافته است :

 ترکیب خطی آمیلوز و ترکیب انشعابی آمیلوپکتین .

 

هیدرولیز نشاسته با کاتالیست های اسیدی به طور کلی شامل شکست در هر دو انشعاب(1→4) α و  (1→6) α برای رسیدن به اجزائی با وزن ملکولی پائین تر است ........

 

 می گویند .

اشتراک بگذارید:


پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 1,800 تومان
عملیات پرداخت با همکاری بانک انجام می شود

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
518_645509_8640.zip84.2k